Dagen efter....

Championatet...

Går runt med ett leende på läpparna.

Inte så stort för många kanske men jag är enormt stolt över min kille!

Vi började väldigt tidigt med folkspår och det han Button alltid tyckt varit kul så att han är duktig på att spåra visste jag.

minisemester-121.jpg

 

Från att vara så fruktansvärt skotträdd, då menar jag riktigt skotträdd Skaka, gömma sig krypa efter golvet för att grannen som bor 2 km bort sköt, till att bli taggad av skott. Vi har slutat använda klicker då han inte heller fixade det klickljudet.

Nu däremot hoppas vi på att slippa droga hunden vid påsk o nyår vilket vi fått göra det sista då han gått in i chock en gång. Det var så hemskt att sitta och se hunden lida och inte kunna göra något och framför allt att inte tycka synd om honom även fast mattes hjärta har blött av att inte få ta upp och krama honom...

Tränat har vi gjort genom att kasta rått älgben från stor älg (alltså nästan lika stort som Button:) Husse sköt och sen fick Button springa och hämta det.. Jag sprang också runt som en idiot med benet och lekte och berömde när han inte reagerade på skott. Konstigt nog kom det inga män i vita rockar och gav mig en kramadigsjälv tröja. 

img-0768.jpg

Vad ska vi hitta på nu då??

Fortsätta spåra givetvis sen börjar faktiskt fundera på om jag inte ska ta tag i mig själv och gå på en utställning!

Eller bara göra som på bilden nedan :)

sommar-434.jpg

 

 

 

 

5 nov 2012

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)